Вода .bg  

Инж. Иван Иванов отново беше избран за председател на Българската асоциация по водите

Автор: Милена Василева
Инж. Иван Иванов беше единодушно преизбран за председател на Българската асоциация по водите (БАВ) за трети мандат. Членовете на организацията дадоха своя категоричен вот на Общото отчетно-изборно събрание на Асоциацията, което се проведе на 31 март 2016 г. в София.
За заместник-председатели бяха посочени инж. Благой Козарев – Райкомерс Конструкшън ЕАД, инж. Георги Владов – управител на ВиК – Видин и проф. д-р инж. Петър Калинков – УАСГ. Събранието беше официално открито от зам.-председателя на парламентарната Комисия по образование и наука доц. д-р Борислав Великов.
Инж. Иванов е член на Управителния съвет на Европейската федерация на националните асоциации по ВиК услуги (EUREAU) и Фондация Европейската бенчмаркинг корпорация (EBC Foundation). Представител е на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) в Комитета за наблюдение на Оперативна програма "Околна среда 2014 – 2020 г.".Изпълнителен директор е на сдружение "Индустриален клъстер подземна инфраструктура" (ИКПИ).
Инж. Иванов завършва Френската гимназия в столицата и Химико-технологичния университет (ХТУ). Магистър е по бизнес администрация от Франкофонския институт по администрация и управление (IFAG) в София и от Американския университет в България (AUBG). Специализира във Висшия национален институт за химични технологии (ENSIGC) в Тулуза, Франция. Зает е във ВиК сектора от 1999 г. като 11 години работи в "Софийска вода" АД, където заема постовете главен секретар и прокурист.

infrastructure.bg, 01 април 2016,

        << върни се назад